2021-10-12 14:52:00• hírek • Bede Emőke

Se személyesen, se telefonon nem keresheti a nőt és gyermekét

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, az elmúlt héten a rendőrség kénytelen volt ideiglenes távoltartási végzést kiadni egy mindössze 19 éves, szatmári fiatalember ellen, aki egy 60 éves, csomaközi nőt fenyegetett meg többször is.

A fiú szöveges- és hangüzeneteket formájában fenyegette az asszonyt, aki nem mellesleg az idei év közepéig még hivatásos nevelőanyja volt. Az ügy azóta átkerült a Nagykárolyi Bíróságra, s hétfőn ki is mondták a döntést: a fiatalember a következő hat hónapban köteles 100 méteres távolságot tartani a nőtől, függetlenül attól, hogy az épp hol tartózkodik, és a nő csomaközi házához sem léphet 100 méternél közelebb.


Nem ez azonban az egyetlen eset, ahol hasonló döntés született. A Szatmárnémeti Bíróság egy hathónapos távoltartási végzést adott ki egy 47 éves, szatmári férfival szemben, aki ennek megfelelően legfeljebb 50 méterre közelíthet meg egy nőt és annak kiskorú lányát, de nem mehet közelebb a lakásukhoz és a gyermek iskolájának épületéhez sem. Mi több, a férfinak azt is megtiltották, hogy bármiféle módon, pl. telefonon vagy levélben megpróbálja felvenni a kapcsolatot a nővel és a kislánnyal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: